COCKTAILS, MOCKTAILS EN GIN ZIJN MIJN PASSIE!

Tijdens mijn studie Lichamelijke Opvoeding aan de Vrije Universiteit Brussel (VUB) verdiende ik als bartender een centje bij in een cocktailbar te Leuven.

Sindsdien heb ik de smaak volledig te pakken en heb ik mij verdiept in de wereld van cocktails, mocktails en gin.

In 2011 richtte ik mijn eigen zaak op: Cocktailicious.

Ondertussen kan ik terugblikken op ruim zeventien jaar ervaring.

Mixologie

In het opleidingscentrum Syntra heb ik als mixoloog twee jaar de cursus ‘cocktails maken’ gegeven voor café-uitbaters, restauranthouders en elke medewerker die voor zijn of haar beroep meer wenst te weten over cocktails.

Daarnaast heb ik de diploma’s Cocktails Basic, Cocktails Master en Healthdrinks op zak.

De spreekwoordelijke kers op de taart is Cocktailicious, waar ik mijn passie voor cocktails, mocktails en gin volledig in kwijt kan.

Om op de hoogte te blijven van de laatste nieuwtjes uit de cocktailwereld bezoek ik regelmatig horecabeurzen, distilleerderijen, … en volg ik ook geregeld masterclasses bij meester-distilleerders.

Cocktailicious brengt tijdloze klassiekers en ook eigen hedendaagse creaties. Ik sta er op om, tijdens een cocktailworkshop, tasting en cocktailcatering, te werken met dagverse producten, premium-spirits en vakmanschap, met oog voor detail én bovenal een sfeervol en authentiek kader.

Wanneer het seizoen het toelaat, worden de cocktails en mocktails gemaakt en afgewerkt met overheerlijk fruit en kruiden uit eigen tuin, zoals aardbeien, framboosjes, braambessen, blauwe bessen, appels, peren, kersen, lavendel, … Smaakbommetje!

Cheers!

Pol Breugelmans

Pol Breugelmans

CONTACT

In for a drink? Vraag naar een vrijblijvende offerte op maat!