COCKTAILWORKSHOPS

ZIJN FUN!

Volg een cocktailworkshop ‘ken je klassiekers’, ‘eigen creaties’ of een workshop mocktails en health drinks.

Cocktailicious biedt ook een heerlijke, maar uiteraard non-alcoholische workshop ‘cocktails’ aan voor kids, boordevol vitamientjes!

Boek nu
Lees meer

AANBOD

Cocktailicious biedt 4 workshopformules aan:

De all-in workshops zijn ideaal voor een verjaardagsfeest, vrijgezellenfeest, hippe teambuilding, bedrijfsfeestje, communiefeest of simpelweg omdat zo’n workshop al heel lang op je verlanglijstje staat! En dit voor grote en kleine groepen.

Ik sta er op om, tijdens een workshop cocktails of mocktails, te werken met dagverse producten en vakmanschap (zoals bv. huisgemaakte siropen), met oog voor detail én bovenal een sfeervol en authentiek kader. Wanneer het seizoen het toelaat, worden de cocktails en mocktails gemaakt en afgewerkt met overheerlijk fruit en kruiden uit eigen tuin, zoals aardbeien, framboosjes, braambessen, blauwe bessen, appels, peren, kersen, lavendel, … Overheerlijk!

Na afloop ontvang je per e-mail een zelfgemaakt boekje met de cocktailrecepten. Op die manier kan je nadien opnieuw aan de slag om overheerlijke cocktails en mocktails te serveren voor jouw vrienden, collega’s en familie!

Ook een mix van cocktails en mocktails is mogelijk. Verzoekjes zijn dus zeker bespreekbaar! Cocktailicious helpt u, indien u dat wenst, aan een workshop op maat.

1. Cocktailworkshop ‘ken je klassiekers’

 • € 40 per persoon | Workshop 2 uur
  (Minimum 6 personen –  Minimum 18 jaar – BTW inclusief)

2. Workshop mocktails / health drinks

 • € 40 per persoon | Workshop 2 uur
  (Minimum 6 personen – BTW inclusief)

3. Cocktailworkshop voor kids

Cocktailicious komt langs op de locatie van jouw keuze, maar biedt ook zelf een workshopruimte in regio Leuven aan.
Indien de workshop doorgaat op een locatie van jouw keuze, dien je nog verplaatsingskosten te betalen: € 0.35 / km (heen & terug vanuit Leuven).

Gaat de workshop op jouw locatie door? Dan hoef je enkel voldoende plaats en tafels te voorzien. Cocktailicious zorgt voor de rest.

1. Ken je klassiekers

Tijdens een cocktailworkshop ‘ken je klassiekers’ wordt de wondere wereld van het shaken uit de doeken gedaan.

Tal van delicieuze cocktails passeren de revue: de Cubaanse Mojito, de Braziliaanse Caipirinha en de Mexicaanse Margarita. Daarnaast ontdek je nog tal van andere tongstrelende cocktails: Bellango (eigen creatie!), Bombay Bramble, Strawberry Daiquiri … Noem maar op!

Tijdens deze workshop ga je zélf aan de slag met professioneel barmateriaal: shaker, strainer, jigger, barlepel, …

Contacteer ons

2. Eigen creaties

Tijdens een cocktailworkshop “Eigen creaties” gaan jullie aan de slag met professioneel bartender materiaal en bereiden we samen een uiteenlopende selectie van eigen creaties en minder gekende klassiekers.

Ook verzoekjes zijn steeds welkom.

Net zoals bij de andere workshopformules, werken we ook hier uitsluitend met dagverse producten, fruit uit eigen tuin (eigen kweek en onovertroffen in smaak!), huisgemaakte siropen en premium spirits.
Cheers!

Contacteer ons

3. Mocktails & health drinks

De vraag naar gezonde voeding en dranken kent een enorme groei.

Bij Cocktailicious kan je nieuw terrein verkennen door een workshop mocktails / health drinks te volgen.

Tijdens deze cursus staat jouw welzijn centraal!

Verwen bovenal jezelf, maar ook je vrienden, collega’s en familie met één van je zelfgemaakte, gezonde energyboosters.

Contacteer ons

4. Cocktailworkshop voor kids

Wil je uitpakken met een origineel én creatief thema tijdens je kinderfeestje?

Wat dacht je van een workshop met gezonde fruitige cocktails (uiteraard non-alcoholisch) boordevol vitamientjes voor zoon- of dochterlief en hun speelkameraadjes?

Tijdens de cursus worden de kids ondergedompeld in de kleurrijke en speelse wereld van het shaken en mengen.

Ze kunnen zélf hun creativiteit botvieren! En kinderen drinken toch altijd graag wat de ouders drinken? We verrassen hen met een “Mojito”! Net écht!

Cocktailicious verscheen met deze cocktailworkshop voor kinderen in het magazine Dolce. Lees het artikel voor een blik achter de schermen!

Contacteer ons

REVIEWS

Ontdek talrijke reviews en ervaringen van klanten

 • positive review  Super fijne workshop! Wij hebben hem gekozen voor een vrijgezellen! Veel variatie, mooie presentatie en vooral met vers fruit! Zelfs de mocktails waren super lekker! Zeker een aanrader!!

  Melissa Donders Avatar Melissa Donders
  30 September 2020

  positive review  Super leuke en leerrijke workshop met verse producten en een goede uitleg. Iedereen kon zelf aan de slag met professioneel materiaal. Zeker een aanrader!

  Melissa Raskin Avatar Melissa Raskin
  8 July 2020

  positive review  Superleuke workshop, veel plezier gemaakt, veel bijgeleerd en lekker gedronken! Echt een aanrader 🙂

  Valerie Vlaeminck Avatar Valerie Vlaeminck
  25 June 2020
 • positive review  Wij, dames van Markant Groot-Kortenberg, nodigden Pol uit voor een workshop op onze maandelijkse activiteit voor ‘ondernemende vrouwen’. Het werd een geslaagde, toffe, plezante en leerrijke activiteit op donderdagavond net voor het Kerstverlof. Onder Pol z’n professionele begeleiding maakten (én proefden) we cocktails en mocktails! Helemaal in de sfeer én voorbereid waren we, om de aperitiefjes op onze eindejaarsdineetjes zelf te maken! ?gebracht Pol! Een aanrader! In naam van Markant Groot-Kortenberg

  Veronique Peeters Avatar Veronique Peeters
  22 December 2019

  positive review  Goede uitleg, alles mooi gepresenteerd, leuke ervaring! Kortom een aanrader!

  Jade Roelants Avatar Jade Roelants
  5 December 2019

  positive review  Geweldige avond gehad dankzij Pol. Hij heeft kennis van zaken en er was aan iedereen gedacht ook aan de niet-ervaren drinkers. Een echte aanrader voor een superleuke avond !

  Karine Denon Avatar Karine Denon
  13 November 2019
 • positive review  Een cocktailworkshop van Cocktailicious is een absolute aanrader! Een heel toffe sfeer, heerlijke cock- en mocktails en een interessante uitleg. Iedereen was laaiend enthousiast over deze interactieve activiteit en Pol verdient een dikke pluim voor zijn geduld met een uitbundige groep dames 😉

  Els Queeckers Avatar Els Queeckers
  5 November 2019

  positive review  We hebben een hele fijne avond gehad bij Pol met veel uitleg per gin en tonic. Een ideaal verjaardagscadeau!

  Céline Vanvelk Avatar Céline Vanvelk
  20 September 2019

  positive review  Het was een zeer gezellige workshop met lekkere drankjes en leuke weetjes. We hebben ervan genoten!

  Veerle Rober Avatar Veerle Rober
  10 September 2019
 • positive review  A cozy setting, homegrown fruits, freshly "sapcentrifuged" juices and lots and lots of tips, insights and historian stories resulted in a delicious and healthy teambuilding workshop. I would highly recommend it !

  Sabine Van Canegem Avatar Sabine Van Canegem
  6 September 2019

  positive review  Super fijne workshop, met een geslaagde vrijgezellen als gevolg! We hebben veel bijgeleerd en heel lekkere cocktails gemaakt en gedronken!

  Kathlyne Dotremont Avatar Kathlyne Dotremont
  3 September 2019

  positive review  Een tuin- verjaardagsfeest met Cocktailicious bleek een schot in de roos! Onze gasten konden de cocktails ( en mocktails) uitermate appreciëren! Hier wordt zeker nog een vervolg aan gebreid....

  Rita Ix Avatar Rita Ix
  12 August 2019

CONTACT

Heb je nog vragen? Contacteer Cocktailicious!