GENIET VAN EEN
SFEERVOLLE GINTASTING!

Als ginliefhebber kan je bij Cocktailicious terecht voor een gintasting waarbij je maar liefst zeven premium-gins met bijpassende premium-tonics ontdekt.

Boek nu
Lees meer

Cocktailicious belooft je een sfeervolle gintasting waarbij je rijkelijk kan proeven.

Een gintasting bij Cocktailicious is dé ideale all-in formule voor een vrijgezellenfeest, een hippe bedrijfsactiviteit (teambuilding/incentive), een verjaardagsfeestje, pensioenfeest of simpelweg omdat zo’n gin tonic workshop al een tijdje op je bucketlist staat! En dit voor grote en kleine groepen.

Cocktailicious belooft je een sfeervolle gintasting waarbij je rijkelijk kan proeven van premium-spirits en bijhorende premium-mixers. Cocktailicious zorgt ook voor botanicals en dagvers fruit en alle andere G&T-benodigdheden.

Je krijgt uitleg over de geschiedenis, herkomst, distillatietechnieken, smaak en karakteristieken van de verschillende types gin.

We sluiten de tasting af met jouw favoriete Perfect Serve!

€ 40 per persoon | Gintasting van 2 uur.

(Minimum 6 personen – Minimum 18 jaar – BTW exclusief)

Na afloop ontvang je per e-mail een zelfgemaakte handleiding voor het maken van de perfecte G&T. Op die manier kan je nadien opnieuw aan de slag om overheerlijke gin tonics te serveren voor jouw vrienden, collega’s en familie!

Cocktailicious komt langs op de locatie van jouw keuze, maar biedt ook zelf een workshopruimte in regio Leuven aan.
Indien de gintasting doorgaat op een locatie van jouw keuze, dien je nog verplaatsingskosten te betalen: € 0.50/km (heen & terug vanuit Leuven).

Gaat de gintasting op jouw locatie door? Dan hoef je enkel voldoende plaats, tafels en stoelen te voorzien. Cocktailicious zorgt voor de rest.

De omvang en samenstelling is bespreekbaar.
Cocktailicious helpt u uiteraard, indien u dat wenst, aan een gintasting op maat.

Meer informatie

Let op: tijdens deze gintasting drink je in totaal een equivalent van ongeveer drie gin tonics.

Cocktailicious raadt deze gintasting dan ook af op een nuchtere maag.

REVIEWS

Ontdek talrijke reviews en ervaringen van klanten

 • positive review  Een superfijne ervaring en aanrader als vrijgezellenfeestje. Een man die geniet van zijn job met heel wat leuke weetjes. Heel lekkere variaties.

  Fanny Michiels Avatar Fanny Michiels
  22 maart 2024

  positive review  Bijzonder verrast door uitzonderlijk lekkere mocktails. Geen mierzoete limonades maar wel échte alcoholvrije cocktails die smaken naar meer😋 De leuke verhaaltjes tijdens de workshop maken het af 🍸

  Walter Zwiekhorst Avatar Walter Zwiekhorst
  30 januari 2024

  positive review  Leuke en informatieve gin tasting. Vele weetjes over gin in het algemeen en over de gins die geserveerd worden. Een aanrader voor een gezellige avond

  Dennie Verstrepen Avatar Dennie Verstrepen
  19 december 2023
 • positive review  Wij kozen als teambuildingsactiviteit voor de cocktailworkshop bij Cocktailicious en wat hebben wij hiervan genoten. Verse producten, professionele materialen en je mag onmiddellijk zelf aan de slag. Echt een aanrader!

  Steffie Mathues Avatar Steffie Mathues
  1 oktober 2023

  positive review  Fijne teambuilding gehad met Pol van Cocktailicious! Komt op locatie, voorziet alle producten en tools en neemt nadien ook alles zelf weer mee. Er was een verfrissende mix van cocktails & mocktails voorzien, die deugd deden op een warme dag. Wij hadden het erg naar onze zin. Cheers Pol en nogmaals bedankt! 🍸

  Blontrock & Vermeersch, geassocieerde notarissen Avatar Blontrock & Vermeersch, geassocieerde notarissen
  13 september 2023

  positive review  Super aangename setting, heerlijke cocktails en vlotte communicatie! Een aanrader!

  Charlotte Van Dessel Avatar Charlotte Van Dessel
  6 september 2023
 • positive review  Zeer leuke teambuilding workshop gehad in aangenaam kader. Zowel de cocktails als mocktails waren zeer lekker en met het zonnige weer konden we ervan genieten in de tuin. We zullen ze zeker thuis nog eens maken. Bedankt Pol!

  Margot DM Avatar Margot DM
  9 mei 2023

  positive review  Een fijne workshop gevolgd op een zonnige zaterdagmiddag. De lekkerste mojito mocktail die ik al geproefd heb! Meerwaarde zijn alle verse producten en de lekkere combinaties van smaken. Absolute aanrader!

  Chelsey Clip Avatar Chelsey Clip
  14 maart 2023

  positive review  Gezellige, goed georganiseerde avond onder collega's, met zowel super lekkere cocktails, als mocktails. Zeker aan te bevelen!

  Jessica Zonnekeyn Avatar Jessica Zonnekeyn
  6 maart 2023
 • positive review  Fantastische teambuilingsactiviteit! Allemaal enorm genoten! Voor iedereen een aanrader, zowel voor cocktail- als mocktailliefhebbers!

  Tina Aerts Avatar Tina Aerts
  16 januari 2023

  positive review  Als teambuilding activiteit volgden wij bij Pol een workshop cocktails maken. Er was een ontspannen sfeer en de cocktails waren heel gevarieerd. Voor elk wat wils! We mochten zelf aan de slag gaan terwijl Pol onze kennis over de cocktailwereld bijschaafde. Eén van de collega's drinkt geen alcohol en ook hieraan werd gedacht. Er werd voor haar telkens een alcoholvrij alternatief bedacht of ze kreeg een compleet ander drankje voorgeschoteld! Kortom, het was voor ons de perfecte start van onze teambuildingsdag!

  Webbureau BATMAN Avatar Webbureau BATMAN
  3 januari 2023

  positive review  Leuk om te doen als teamsactiviteit… enkel teveel kiwi’s en niet genoeg alcohol 😂 Tot de volgende !

  Laurent Hermans Avatar Laurent Hermans
  20 september 2022

CONTACT

In for a drink? Vraag naar een vrijblijvende offerte op maat!