GENIET VAN EEN
SFEERVOLLE GINTASTING!

Als ginliefhebber kan je bij Cocktailicious terecht voor een gintasting waarbij je maar liefst zeven premium-gins met bijpassende premium-tonics ontdekt.

Boek nu
Lees meer

Cocktailicious belooft je een sfeervolle gintasting waarbij je rijkelijk kan proeven.

Een gintasting bij Cocktailicious is dé ideale all-in formule voor een vrijgezellenfeest, een hippe bedrijfsactiviteit (teambuilding/incentive), een verjaardagsfeestje, pensioenfeest of simpelweg omdat zo’n gin tonic workshop al een tijdje op je bucketlist staat! En dit voor grote en kleine groepen.

Cocktailicious belooft je een sfeervolle gintasting waarbij je rijkelijk kan proeven van premium-spirits en bijhorende premium-mixers. Cocktailicious zorgt ook voor botanicals en dagvers fruit en alle andere G&T-benodigdheden.

Je krijgt uitleg over de geschiedenis, herkomst, distillatietechnieken, smaak en karakteristieken van de verschillende types gin.

We sluiten de tasting af met jouw favoriete Perfect Serve!

€ 45 per persoon | Gintasting van 2 uur.

(Minimum 6 personen – Minimum 18 jaar – BTW inclusief)

Na afloop ontvang je per e-mail een zelfgemaakte handleiding voor het maken van de perfecte G&T. Op die manier kan je nadien opnieuw aan de slag om overheerlijke gin tonics te serveren voor jouw vrienden, collega’s en familie!

Cocktailicious komt langs op de locatie van jouw keuze, maar biedt ook zelf een workshopruimte in regio Leuven aan.
Indien de gintasting doorgaat op een locatie van jouw keuze, dien je nog verplaatsingskosten te betalen: € 0.50/km (heen & terug vanuit Leuven).

Gaat de gintasting op jouw locatie door? Dan hoef je enkel voldoende plaats, tafels en stoelen te voorzien. Cocktailicious zorgt voor de rest.

De omvang en samenstelling is bespreekbaar. Cocktailicious helpt u uiteraard, indien u dat wenst, aan een gintasting op maat.

Meer informatie

Let op: tijdens deze gintasting drink je in totaal een equivalent van ongeveer drie gin tonics.

Cocktailicious raadt deze gintasting dan ook af op een nuchtere maag.

REVIEWS

Ontdek talrijke reviews en ervaringen van klanten

 • positive review  Voor onze Halloweenavond in de bib van Grimbergen hebben we Pol uitgenodigd voor een workshop cocktails maken. Het was een zeer geslaagde avond. Alle deelnemers waren zeer enthousiast en zowel de cocktails als de mocktail waren superlekker. Bedankt, Pol! 😊

  Kathleen Coppens Avatar Kathleen Coppens
  3 November 2021

  positive review  Een dikke dankjewel aan Pol om ons een onvergetelijke teambuilding te bezorgen. Alle 21 vrouwen waren laaiend enthousiast. Zowel de mocktails als cocktails waar zeer lekker, ook het gebruik van super verse producten was een grote meerwaarde. Alles was voorzien, echt een hele grote aanrader, gelachen van het begin tot het einde en voor elk wat wils. TOP!

  Lore Bruyninckx Avatar Lore Bruyninckx
  1 November 2021

  positive review  Tijdens een gezellige workshop maakten we de lekkerste cocktails. Er wordt voor alles gezorgd, van glas tot rietje, van ijs tot vers fruit ter garnering. Zowel de alcoholische als de niet-alcoholische cocktails zijn overheerlijk en leerden we heel mooi presenteren. Bovendien geeft Pol tussendoor extra informatie over de cocktails en over het gebruikte materiaal. Ik kan deze workshop alleen maar aanraden!

  Goele Eerdekens Avatar Goele Eerdekens
  19 July 2021
 • positive review  Bedankt Pol voor de goede service en de heerlijke cocktails 🍸 Echt heel lekker en knappe presentatie! Dat proeft zeker naar meer en nog een keer 😀

  Tina Vancampenhout Avatar Tina Vancampenhout
  11 July 2021

  positive review  Super leuke gezellige avondje gehad! Van A tot Z verzorgt, alles voorziet hij zelf, niks doen, geen afwas, 😍 enkel 2 tafels voorzien. Toffe uitleg van Gin´s historie, mooi meegenomen! echt een aanrader!

  Els Carmen Avatar Els Carmen
  9 July 2021

  positive review  Superleuke workshop! Pol is echt een kenner en alles verliep heel vlot. De cocktails zelf waren HEERLIJK en de extra weetjes en anekdotes maken het helemaal af. Zeker een aanrader!!

  Fran Dedeurwaerder Avatar Fran Dedeurwaerder
  22 June 2021
 • positive review  Super fijne workshop! Wij hebben hem gekozen voor een vrijgezellen! Veel variatie, mooie presentatie en vooral met vers fruit! Zelfs de mocktails waren super lekker! Zeker een aanrader!!

  Melissa Donders Avatar Melissa Donders
  30 September 2020

  positive review  Super leuke en leerrijke workshop met verse producten en een goede uitleg. Iedereen kon zelf aan de slag met professioneel materiaal. Zeker een aanrader!

  Melissa Raskin Avatar Melissa Raskin
  8 July 2020

  positive review  Superleuke workshop, veel plezier gemaakt, veel bijgeleerd en lekker gedronken! Echt een aanrader 🙂

  Valerie Vlaeminck Avatar Valerie Vlaeminck
  25 June 2020
 • positive review  Wij, dames van Markant Groot-Kortenberg, nodigden Pol uit voor een workshop op onze maandelijkse activiteit voor ‘ondernemende vrouwen’. Het werd een geslaagde, toffe, plezante en leerrijke activiteit op donderdagavond net voor het Kerstverlof. Onder Pol z’n professionele begeleiding maakten (én proefden) we cocktails en mocktails! Helemaal in de sfeer én voorbereid waren we, om de aperitiefjes op onze eindejaarsdineetjes zelf te maken! ?gebracht Pol! Een aanrader! In naam van Markant Groot-Kortenberg

  Veronique Peeters Avatar Veronique Peeters
  22 December 2019

  positive review  Goede uitleg, alles mooi gepresenteerd, leuke ervaring! Kortom een aanrader!

  Jade Roelants Avatar Jade Roelants
  5 December 2019

  positive review  Geweldige avond gehad dankzij Pol. Hij heeft kennis van zaken en er was aan iedereen gedacht ook aan de niet-ervaren drinkers. Een echte aanrader voor een superleuke avond !

  Karine Denon Avatar Karine Denon
  13 November 2019

CONTACT

In for a drink? Vraag naar een vrijblijvende offerte op maat!