GENIET VAN EEN
SFEERVOLLE GINTASTING!

Als ginliefhebber kan je bij Cocktailicious terecht voor een gintasting waarbij je maar liefst zeven premium-gins met bijpassende premium-tonics ontdekt.

Boek nu
Lees meer

Cocktailicious belooft je een sfeervolle gintasting waarbij je rijkelijk kan proeven.

Een gintasting bij Cocktailicious is dé ideale all-in formule voor een vrijgezellenfeest, een hippe bedrijfsactiviteit (teambuilding/incentive), een verjaardagsfeestje, pensioenfeest of simpelweg omdat zo’n gin tonic workshop al een tijdje op je bucketlist staat! En dit voor grote en kleine groepen.

Cocktailicious belooft je een sfeervolle gintasting waarbij je rijkelijk kan proeven van premium-spirits en bijhorende premium-mixers. Cocktailicious zorgt ook voor botanicals en dagvers fruit en alle andere G&T-benodigdheden.

Je krijgt uitleg over de geschiedenis, herkomst, distillatietechnieken, smaak en karakteristieken van de verschillende types gin.

We sluiten de tasting af met jouw favoriete Perfect Serve!

€ 40 per persoon | Gintasting van 2 uur.

(Minimum 6 personen – Minimum 18 jaar – BTW inclusief)

Na afloop ontvang je per e-mail een zelfgemaakte handleiding voor het maken van de perfecte G&T. Op die manier kan je nadien opnieuw aan de slag om overheerlijke gin tonics te serveren voor jouw vrienden, collega’s en familie!

Cocktailicious komt langs op de locatie van jouw keuze, maar biedt ook zelf een workshopruimte in regio Leuven aan.
Indien de gintasting doorgaat op een locatie van jouw keuze, dien je nog verplaatsingskosten te betalen: € 0.35 / km (heen & terug vanuit Leuven).

Gaat de gintasting op jouw locatie door? Dan hoef je enkel voldoende plaats, tafels en stoelen te voorzien. Cocktailicious zorgt voor de rest.

De omvang en samenstelling is bespreekbaar. Cocktailicious helpt u uiteraard, indien u dat wenst, aan een gintasting op maat.

Meer informatie

Let op: tijdens deze gintasting drink je in totaal een equivalent van ongeveer drie gin tonics.

Cocktailicious raadt deze gintasting dan ook af op een nuchtere maag.

REVIEWS

Ontdek talrijke reviews en ervaringen van klanten

 • positive review  Super fijne workshop! Wij hebben hem gekozen voor een vrijgezellen! Veel variatie, mooie presentatie en vooral met vers fruit! Zelfs de mocktails waren super lekker! Zeker een aanrader!!

  Melissa Donders Avatar Melissa Donders
  30 September 2020

  positive review  Super leuke en leerrijke workshop met verse producten en een goede uitleg. Iedereen kon zelf aan de slag met professioneel materiaal. Zeker een aanrader!

  Melissa Raskin Avatar Melissa Raskin
  8 July 2020

  positive review  Superleuke workshop, veel plezier gemaakt, veel bijgeleerd en lekker gedronken! Echt een aanrader 🙂

  Valerie Vlaeminck Avatar Valerie Vlaeminck
  25 June 2020
 • positive review  Wij, dames van Markant Groot-Kortenberg, nodigden Pol uit voor een workshop op onze maandelijkse activiteit voor ‘ondernemende vrouwen’. Het werd een geslaagde, toffe, plezante en leerrijke activiteit op donderdagavond net voor het Kerstverlof. Onder Pol z’n professionele begeleiding maakten (én proefden) we cocktails en mocktails! Helemaal in de sfeer én voorbereid waren we, om de aperitiefjes op onze eindejaarsdineetjes zelf te maken! ?gebracht Pol! Een aanrader! In naam van Markant Groot-Kortenberg

  Veronique Peeters Avatar Veronique Peeters
  22 December 2019

  positive review  Goede uitleg, alles mooi gepresenteerd, leuke ervaring! Kortom een aanrader!

  Jade Roelants Avatar Jade Roelants
  5 December 2019

  positive review  Geweldige avond gehad dankzij Pol. Hij heeft kennis van zaken en er was aan iedereen gedacht ook aan de niet-ervaren drinkers. Een echte aanrader voor een superleuke avond !

  Karine Denon Avatar Karine Denon
  13 November 2019
 • positive review  Een cocktailworkshop van Cocktailicious is een absolute aanrader! Een heel toffe sfeer, heerlijke cock- en mocktails en een interessante uitleg. Iedereen was laaiend enthousiast over deze interactieve activiteit en Pol verdient een dikke pluim voor zijn geduld met een uitbundige groep dames 😉

  Els Queeckers Avatar Els Queeckers
  5 November 2019

  positive review  We hebben een hele fijne avond gehad bij Pol met veel uitleg per gin en tonic. Een ideaal verjaardagscadeau!

  Céline Vanvelk Avatar Céline Vanvelk
  20 September 2019

  positive review  Het was een zeer gezellige workshop met lekkere drankjes en leuke weetjes. We hebben ervan genoten!

  Veerle Rober Avatar Veerle Rober
  10 September 2019
 • positive review  A cozy setting, homegrown fruits, freshly "sapcentrifuged" juices and lots and lots of tips, insights and historian stories resulted in a delicious and healthy teambuilding workshop. I would highly recommend it !

  Sabine Van Canegem Avatar Sabine Van Canegem
  6 September 2019

  positive review  Super fijne workshop, met een geslaagde vrijgezellen als gevolg! We hebben veel bijgeleerd en heel lekkere cocktails gemaakt en gedronken!

  Kathlyne Dotremont Avatar Kathlyne Dotremont
  3 September 2019

  positive review  Een tuin- verjaardagsfeest met Cocktailicious bleek een schot in de roos! Onze gasten konden de cocktails ( en mocktails) uitermate appreciëren! Hier wordt zeker nog een vervolg aan gebreid....

  Rita Ix Avatar Rita Ix
  12 August 2019

CONTACT

In for a drink? Vraag naar een vrijblijvende offerte op maat!