STIJLVOLLE COCKTAILCATERING
OP MAAT!

Verras en verwen je gasten met een mobiele cocktailbar of ginbar op jouw locatie.

Boek nu
Lees meer

Mobiele cocktailbar

De cocktailcatering van Cocktailicious biedt de perfecte all-in formule voor je privéfeest zoals tuinparty, huwelijk, verjaardag, communie en babyborrel. Ook voor je bedrijfsreceptie of evenement zoals de opening van je nieuwe zaak, professionele beurs of kerst- en nieuwjaarsreceptie, kan je bij Cocktailicious terecht.

Cocktailicious voorziet al het nodige: de mobiele authentieke bar, mooi glaswerk, barbenodigdheden, ingrediënten, ijs, koeling, …

Daarnaast worden de nieuwste trends en producten op de voet opgevolgd.

Jouw wens staat centraal! Cocktailicious bespreekt samen met jou welke cocktails en/of mocktails er geserveerd worden.

Meer informatie

Cocktailicious brengt tijdloze klassiekers en ook eigen hedendaagse creaties.

Ik sta er op om te werken met dagverse producten, premium-spirits en vakmanschap, met oog voor detail én bovenal een sfeervol en authentiek kader. Wanneer het seizoen het toelaat, worden de cocktails en mocktails gemaakt en afgewerkt met overheerlijk fruit en kruiden uit eigen tuin, zoals aardbeien, framboosjes, braambessen, blauwe bessen, appels, peren, kersen, lavendel, huisbereide siropen … Smaakbommetje!

Cocktails, gin & tonics en/of mocktails? Elke combinatie is mogelijk.

Wil je liever samen aan het aanbod sleutelen op basis van uw smaak en voorkeur? Dat kan!

Kortom, een all-in cocktailcatering op uw maat!
Zo kan ook jij als gastvrouw/gastheer genieten van een zorgeloze avond vol plezier!

Cheers!

REVIEWS

Ontdek talrijke reviews en ervaringen van klanten

 • positive review  Super fijne workshop! Wij hebben hem gekozen voor een vrijgezellen! Veel variatie, mooie presentatie en vooral met vers fruit! Zelfs de mocktails waren super lekker! Zeker een aanrader!!

  Melissa Donders Avatar Melissa Donders
  30 September 2020

  positive review  Super leuke en leerrijke workshop met verse producten en een goede uitleg. Iedereen kon zelf aan de slag met professioneel materiaal. Zeker een aanrader!

  Melissa Raskin Avatar Melissa Raskin
  8 July 2020

  positive review  Superleuke workshop, veel plezier gemaakt, veel bijgeleerd en lekker gedronken! Echt een aanrader 🙂

  Valerie Vlaeminck Avatar Valerie Vlaeminck
  25 June 2020
 • positive review  Wij, dames van Markant Groot-Kortenberg, nodigden Pol uit voor een workshop op onze maandelijkse activiteit voor ‘ondernemende vrouwen’. Het werd een geslaagde, toffe, plezante en leerrijke activiteit op donderdagavond net voor het Kerstverlof. Onder Pol z’n professionele begeleiding maakten (én proefden) we cocktails en mocktails! Helemaal in de sfeer én voorbereid waren we, om de aperitiefjes op onze eindejaarsdineetjes zelf te maken! ?gebracht Pol! Een aanrader! In naam van Markant Groot-Kortenberg

  Veronique Peeters Avatar Veronique Peeters
  22 December 2019

  positive review  Goede uitleg, alles mooi gepresenteerd, leuke ervaring! Kortom een aanrader!

  Jade Roelants Avatar Jade Roelants
  5 December 2019

  positive review  Geweldige avond gehad dankzij Pol. Hij heeft kennis van zaken en er was aan iedereen gedacht ook aan de niet-ervaren drinkers. Een echte aanrader voor een superleuke avond !

  Karine Denon Avatar Karine Denon
  13 November 2019
 • positive review  Een cocktailworkshop van Cocktailicious is een absolute aanrader! Een heel toffe sfeer, heerlijke cock- en mocktails en een interessante uitleg. Iedereen was laaiend enthousiast over deze interactieve activiteit en Pol verdient een dikke pluim voor zijn geduld met een uitbundige groep dames 😉

  Els Queeckers Avatar Els Queeckers
  5 November 2019

  positive review  We hebben een hele fijne avond gehad bij Pol met veel uitleg per gin en tonic. Een ideaal verjaardagscadeau!

  Céline Vanvelk Avatar Céline Vanvelk
  20 September 2019

  positive review  Het was een zeer gezellige workshop met lekkere drankjes en leuke weetjes. We hebben ervan genoten!

  Veerle Rober Avatar Veerle Rober
  10 September 2019
 • positive review  A cozy setting, homegrown fruits, freshly "sapcentrifuged" juices and lots and lots of tips, insights and historian stories resulted in a delicious and healthy teambuilding workshop. I would highly recommend it !

  Sabine Van Canegem Avatar Sabine Van Canegem
  6 September 2019

  positive review  Super fijne workshop, met een geslaagde vrijgezellen als gevolg! We hebben veel bijgeleerd en heel lekkere cocktails gemaakt en gedronken!

  Kathlyne Dotremont Avatar Kathlyne Dotremont
  3 September 2019

  positive review  Een tuin- verjaardagsfeest met Cocktailicious bleek een schot in de roos! Onze gasten konden de cocktails ( en mocktails) uitermate appreciëren! Hier wordt zeker nog een vervolg aan gebreid....

  Rita Ix Avatar Rita Ix
  12 August 2019

CONTACT

In for a drink? Vraag naar een vrijblijvende offerte op maat!