OP ZOEK NAAR EEN
STIJLVOL EN ORIGINEEL CADEAU?

Met de cadeaukaart geef je de vrijheid om te kiezen uit een rijkelijke gintasting of workshop cocktails en/of mocktails.

Verras met een onvergetelijke belevenis!

Bestel nu
Lees meer

De cadeaubon wordt voor jou mooi verpakt, zodat het een écht geschenkje wordt.

REVIEWS

Ontdek talrijke reviews en ervaringen van klanten

 • positive review  Een superfijne ervaring en aanrader als vrijgezellenfeestje. Een man die geniet van zijn job met heel wat leuke weetjes. Heel lekkere variaties.

  Fanny Michiels Avatar Fanny Michiels
  22 maart 2024

  positive review  Bijzonder verrast door uitzonderlijk lekkere mocktails. Geen mierzoete limonades maar wel échte alcoholvrije cocktails die smaken naar meer😋 De leuke verhaaltjes tijdens de workshop maken het af 🍸

  Walter Zwiekhorst Avatar Walter Zwiekhorst
  30 januari 2024

  positive review  Leuke en informatieve gin tasting. Vele weetjes over gin in het algemeen en over de gins die geserveerd worden. Een aanrader voor een gezellige avond

  Dennie Verstrepen Avatar Dennie Verstrepen
  19 december 2023
 • positive review  Wij kozen als teambuildingsactiviteit voor de cocktailworkshop bij Cocktailicious en wat hebben wij hiervan genoten. Verse producten, professionele materialen en je mag onmiddellijk zelf aan de slag. Echt een aanrader!

  Steffie Mathues Avatar Steffie Mathues
  1 oktober 2023

  positive review  Fijne teambuilding gehad met Pol van Cocktailicious! Komt op locatie, voorziet alle producten en tools en neemt nadien ook alles zelf weer mee. Er was een verfrissende mix van cocktails & mocktails voorzien, die deugd deden op een warme dag. Wij hadden het erg naar onze zin. Cheers Pol en nogmaals bedankt! 🍸

  Blontrock & Vermeersch, geassocieerde notarissen Avatar Blontrock & Vermeersch, geassocieerde notarissen
  13 september 2023

  positive review  Super aangename setting, heerlijke cocktails en vlotte communicatie! Een aanrader!

  Charlotte Van Dessel Avatar Charlotte Van Dessel
  6 september 2023
 • positive review  Zeer leuke teambuilding workshop gehad in aangenaam kader. Zowel de cocktails als mocktails waren zeer lekker en met het zonnige weer konden we ervan genieten in de tuin. We zullen ze zeker thuis nog eens maken. Bedankt Pol!

  Margot DM Avatar Margot DM
  9 mei 2023

  positive review  Een fijne workshop gevolgd op een zonnige zaterdagmiddag. De lekkerste mojito mocktail die ik al geproefd heb! Meerwaarde zijn alle verse producten en de lekkere combinaties van smaken. Absolute aanrader!

  Chelsey Clip Avatar Chelsey Clip
  14 maart 2023

  positive review  Gezellige, goed georganiseerde avond onder collega's, met zowel super lekkere cocktails, als mocktails. Zeker aan te bevelen!

  Jessica Zonnekeyn Avatar Jessica Zonnekeyn
  6 maart 2023
 • positive review  Fantastische teambuilingsactiviteit! Allemaal enorm genoten! Voor iedereen een aanrader, zowel voor cocktail- als mocktailliefhebbers!

  Tina Aerts Avatar Tina Aerts
  16 januari 2023

  positive review  Als teambuilding activiteit volgden wij bij Pol een workshop cocktails maken. Er was een ontspannen sfeer en de cocktails waren heel gevarieerd. Voor elk wat wils! We mochten zelf aan de slag gaan terwijl Pol onze kennis over de cocktailwereld bijschaafde. Eén van de collega's drinkt geen alcohol en ook hieraan werd gedacht. Er werd voor haar telkens een alcoholvrij alternatief bedacht of ze kreeg een compleet ander drankje voorgeschoteld! Kortom, het was voor ons de perfecte start van onze teambuildingsdag!

  Webbureau BATMAN Avatar Webbureau BATMAN
  3 januari 2023

  positive review  Leuk om te doen als teamsactiviteit… enkel teveel kiwi’s en niet genoeg alcohol 😂 Tot de volgende !

  Laurent Hermans Avatar Laurent Hermans
  20 september 2022

Bestel je cadeaubon hier

Van zodra we je aanvraag ontvangen hebben, nemen we contact op.