OP ZOEK NAAR EEN
STIJLVOLLE VERRASSING?

Verwen de gelukkige(n) met een cadeaubon van Cocktailicious!

Goed voor een rijkelijke gintasting of cocktailworkshop.

Bestel nu
Lees meer

De cadeaubon wordt voor jou mooi verpakt, zodat het een echt geschenkje wordt.

Je kan de waardebon ophalen bij Cocktailicious (Leuven) of gratis laten verzenden.

Kan niet omgewisseld worden in cash. Minimum 18 jaar.

Voorbeeld: een cadeaubon van € 90 is goed voor een cocktailworkshop voor twee personen.

REVIEWS

Ontdek talrijke reviews en ervaringen van klanten

 • positive review  Voor onze Halloweenavond in de bib van Grimbergen hebben we Pol uitgenodigd voor een workshop cocktails maken. Het was een zeer geslaagde avond. Alle deelnemers waren zeer enthousiast en zowel de cocktails als de mocktail waren superlekker. Bedankt, Pol! 😊

  Kathleen Coppens Avatar Kathleen Coppens
  3 November 2021

  positive review  Een dikke dankjewel aan Pol om ons een onvergetelijke teambuilding te bezorgen. Alle 21 vrouwen waren laaiend enthousiast. Zowel de mocktails als cocktails waar zeer lekker, ook het gebruik van super verse producten was een grote meerwaarde. Alles was voorzien, echt een hele grote aanrader, gelachen van het begin tot het einde en voor elk wat wils. TOP!

  Lore Bruyninckx Avatar Lore Bruyninckx
  1 November 2021

  positive review  Tijdens een gezellige workshop maakten we de lekkerste cocktails. Er wordt voor alles gezorgd, van glas tot rietje, van ijs tot vers fruit ter garnering. Zowel de alcoholische als de niet-alcoholische cocktails zijn overheerlijk en leerden we heel mooi presenteren. Bovendien geeft Pol tussendoor extra informatie over de cocktails en over het gebruikte materiaal. Ik kan deze workshop alleen maar aanraden!

  Goele Eerdekens Avatar Goele Eerdekens
  19 July 2021
 • positive review  Bedankt Pol voor de goede service en de heerlijke cocktails 🍸 Echt heel lekker en knappe presentatie! Dat proeft zeker naar meer en nog een keer 😀

  Tina Vancampenhout Avatar Tina Vancampenhout
  11 July 2021

  positive review  Super leuke gezellige avondje gehad! Van A tot Z verzorgt, alles voorziet hij zelf, niks doen, geen afwas, 😍 enkel 2 tafels voorzien. Toffe uitleg van Gin´s historie, mooi meegenomen! echt een aanrader!

  Els Carmen Avatar Els Carmen
  9 July 2021

  positive review  Superleuke workshop! Pol is echt een kenner en alles verliep heel vlot. De cocktails zelf waren HEERLIJK en de extra weetjes en anekdotes maken het helemaal af. Zeker een aanrader!!

  Fran Dedeurwaerder Avatar Fran Dedeurwaerder
  22 June 2021
 • positive review  Super fijne workshop! Wij hebben hem gekozen voor een vrijgezellen! Veel variatie, mooie presentatie en vooral met vers fruit! Zelfs de mocktails waren super lekker! Zeker een aanrader!!

  Melissa Donders Avatar Melissa Donders
  30 September 2020

  positive review  Super leuke en leerrijke workshop met verse producten en een goede uitleg. Iedereen kon zelf aan de slag met professioneel materiaal. Zeker een aanrader!

  Melissa Raskin Avatar Melissa Raskin
  8 July 2020

  positive review  Superleuke workshop, veel plezier gemaakt, veel bijgeleerd en lekker gedronken! Echt een aanrader 🙂

  Valerie Vlaeminck Avatar Valerie Vlaeminck
  25 June 2020
 • positive review  Wij, dames van Markant Groot-Kortenberg, nodigden Pol uit voor een workshop op onze maandelijkse activiteit voor ‘ondernemende vrouwen’. Het werd een geslaagde, toffe, plezante en leerrijke activiteit op donderdagavond net voor het Kerstverlof. Onder Pol z’n professionele begeleiding maakten (én proefden) we cocktails en mocktails! Helemaal in de sfeer én voorbereid waren we, om de aperitiefjes op onze eindejaarsdineetjes zelf te maken! ?gebracht Pol! Een aanrader! In naam van Markant Groot-Kortenberg

  Veronique Peeters Avatar Veronique Peeters
  22 December 2019

  positive review  Goede uitleg, alles mooi gepresenteerd, leuke ervaring! Kortom een aanrader!

  Jade Roelants Avatar Jade Roelants
  5 December 2019

  positive review  Geweldige avond gehad dankzij Pol. Hij heeft kennis van zaken en er was aan iedereen gedacht ook aan de niet-ervaren drinkers. Een echte aanrader voor een superleuke avond !

  Karine Denon Avatar Karine Denon
  13 November 2019

Bestel je cadeaubon hier

Van zodra we je aanvraag ontvangen hebben nemen we contact op.